O nama

Priča o razvoju Dr. Stribor kozmetike započela je u malom ljekarničkom laboratoriju. Izrada pripravaka u ljekarni dugogodišnja je tradicija koja povezuje veliko znanje i iskustvo. S puno entuzijazma mladi je tim farmaceuta i zaljubljenika u prirodu najnovije trendove na području prirodne kozmetike uklopio u kozmetičke pripravke, koji svojom kvalitetom i inovativnošću pružaju koži istovremeno njegu i užitak. Naglasak je na probranim i kvalitetnim sastojcima bez parabena, fenoksietanola i naftnih derivata. Prilikom izbora sastojaka nije bilo kompromisa te smo se odlučili isključivo za:

  • Kvalitetna, hladno prešana, nerafinirana biljna ulja bogata brojnim ljekovitim tvarima
  • Koncentrirane biljne ekstrakte dobivene modernim tehnologijama ekstrakcije
  • Moderne prirodne emulgatore
  • Kemotipizirana eterična ulja
  • Luksuzne mirisne/aktivne sastojke
  • Prirodne sustave zaštite od oksidacije i mikrobiološkog kvarenja
  • Inovativne kozmetičke sirovine radi što bolje teksture i apsorpcije u skladu s rigoroznim standardima zelene kemije

Ljekarne zagrebačke županije osnovale su Bioteku zagrebačke županije, tvrtku koja se bavi proizvodnjom Dr. Stribor kozmetike. U ožujku 2016. godine od Hrvatske gospodarske komore dobili smo i oznaku “Hrvatska kvaliteta”, čime se izuzetno ponosimo. Prepoznati kvalitetan prirodni proizvod danas je sve veći izazov. Ulažući u kvalitetu i razvoj smatramo da gradimo najsigurnije temelje da naša kozmetika bude prepoznatljiva na duge staze, te da postane nezamjenjivi dio vašeg rituala ljepote.

Aktivne tvari iz Dr. Stribor kozmetike njeguju i najzahtjevniju kožu lica i tijela. Sa širokom i raznovrsnom ponudom nudimo njegu i pomoć koži svih dobnih skupina. Svaki je preparat kreiran da se može kombinirati s ostalima. Na vama je da pronađete kombinaciju koja najbolje odgovara vašoj koži. Jer briga za kožu nikad ne prestaje, mijenjaju se samo njene potrebe.

Asortiman Dr.Stribor kozemtike sastoji se od bazne/osnovne linije proizvoda i ekskluzivne linije.

Bazna ili osnovna linija se sastoji od dvije hidratantne kreme, Ruža&Argan i Vanilija&Naranča za njegu lica. Njihova zadaća je prvenstveno hidratizirati lice, a pri tome ne začepiti pore i biti dobra podloga za make up. Zatim dva dermokozmetička proizvoda, SOS krema i Dermaplanta. SOS krema je odličan izbor za izrazito suhu kožu sklonu atopiji i ljuskanju, a Dermaplanta balzam je mala prva kućna pomoć koja regenerira kožu kod manjih opekotina, hematoma, posjekotina i sl. Planta bebe krema koja štiti kožu od isušivanja i namjenjena je i za djecu i odrasle te Plantalip balzam za njegu usana i D-phase gel koji čisti kožu lica bez isušivanja.

Ekskluzivna linija se sastoji od tri različita tonika te hijaluronskog seruma i uljnog boostera. Tonici su Zlato&Ruža, Germanij&Neroli i Cink&Neroli. Njihova zadaća je da hidratiziraju i vlaže kožu lica te svojim djelovanjem pomažu da se teksture seruma ili krema koje se nanose nakon njih bolje apsorbiraju u dublji dio kože lica. Serum Ag-Au/CP je inovativna kombinacija tri vrste hijaluronske kiseline sa srebrom i zlatom koji hidratizira i učvršćuje kožu lica, a ovaj proizvod je ujedno i dobio nagradu od strane žirija Cosmopolitan beauty awards 2016 za najbolji proizvod u kategoriji prirodne kozmetike. Echium gamma booster je hranjivi serum namijenjen suhoj koži lica. Serum ne sadrži eterična ulja i nativnog je mirisa jer je bogat omega 3 masnim kiselinama iz biljke kukuji koja ima funkciju obnavljanja kože.

Tajna ljepote? Tko zna? Kažu i istina je, da prava ljepota dolazi iznutra, a mi ćemo još dodati da Dr. Stribor kozmetika nudi vrhunsku prirodnu njegu da ona zablista izvana.

Dr. Stribor kozmetika
Hrvatska Kvaliteta
Natural Cosmetic
Kontakt
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Društvene mreže

© 2019. - Dr. Stribor Kozmetika | Zaštita privatnosti